V kotolni sa našla marihuana. Vlámanie do esporessa

26.10.2010 Celý región

V kotolni sa našla marihuana: Policajti z Ľubotína začali trestné stíhanie vo veci prečinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.
Doposiaľ neznámy páchateľ v období od mesiaca máj 2010 do 25.10.2010 vo dvore rodinného domu v obci Šarišské Jastrabie, okres Stará Ľubovňa pestoval neznámu rastlinu zelenej farby, ktorej sušinu nezisteného množstva a hmotnosti uskladňoval v priestoroch kotolne rodinného domu. Následnou vykonanou skúškou u zaistenej rastliny bolo zistené, že sa jedná o konope siate - marihuanu, pričom sušina bola zaslaná ku skúmaniu Kriminalisticko-expertíznemu ústavu PZ Košice.

Vlámanie do esporessa:
Na policajnú linku bola včera oznámená krádež vlámaním do espressa na Sídlisku Lúčna vo Vranove n/T. Doposiaľ neznámy páchateľ sa v noci z nedele na pondelok vlámal do espressa, kde následne odcudzil finančnú hotovosť vo výške 450. -€ a poškodil dva hracie automaty. Prípad vyšetrujú Vranovskí policajti, ktorí začali trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže.
 

Vyberte región